49e Kanaalrace Vlissingen

Sylvia de Kortkanaalrace, Open Water, Uncategorized, Zwemmen

LET OP: vanaf programma 9 zijn de tijden een uur vervroegd ivm het vervallen van 2 programma’s

14.15 uur

14.25 uur

14.45 uur

14.55 uur

Presentatietochten beginnen om 15.15 uur ipv 16.15 uur

link naar de livetiming:

http://livetiming.zpc-dzk.nl/kanaalrace2021/

Extra informatie Kanaalrace “Vlissingen”

Als organisatie zijn we super blij dat we jullie mogen verwelkomen bij deze bijzondere editie van de Kanaalrace! We hopen dat we met onderstaande afspraken een geslaagde wedstrijd neerzetten en hopen dat volgend jaar alles weer is zoals we gewend waren! Een aantal zaken die we graag nog even onder de aandacht brengen.

  • De locatie is veranderd. Zoals is aangegeven in de advertentie wordt er gestart en gefinished bij de kade ter hoogte van het NS station Oost Souburg. Parkeren kan in de directe omgeving of bij vv. RCS aan de Spoorstraat.

  • Er is een corona-protocol van toepassing ter plaatse. Dat betekent dat er zo veel mogelijk 1.5m afstand van elkaar wordt gehouden. Mondkapjes zijn niet verplicht. Ter plaatse dienen alle aanwezigen (sporters, officials, begeleiders) zich te registeren middels het scannen van een QR-code. Deze is alvast bijgesloten.

  • Op de kade is voldoende ruimte maar we raden u wel aan zelf een stoeltje mee te nemen; vanuit de organisatie wordt dit niet verstrekt. Denk ook aan het meenemen van voldoende eten/drinken, helaas mogen wij geen kraam inrichten hiervoor.

  • Zoals vóór het weekend aangegeven, er zijn geen inschrijvingen binnen gekomen op de 2000m schoolslag. De tijden na de pauze zijn daarom met één uur vervroegd. Let hier op en informeer uw sporters zodat zij tijdig aanwezig zijn.

  • Als gevolg van de maatregelen wordt er geen prijsuitreiking gehouden. Sporters kunnen hun prijzen, zodra de uitslag bekend is, afhalen bij de organisatie.

We wensen iedereen veel plezier en succes met de wedstrijden!

De WOK-kers (Werkgroep Organisatie Kanaalrace)
Z&PC De Zeeuwse Kust

Alle info is te lezen in de kalender: 49e Kanaalrace Vlissingen | Z&PC De Zeeuwse Kust (zpc-dzk.nl)