Voorstellen BC DZK

Het bestuur van de zwemvereniging DZK heeft eind 2012 een sponsorcommissie opgericht. Deze commissie heeft deze activiteiten ondergebracht onder de naam Stichting Business Club De Zeeuwse Kust. (in het kort BC DZK). 

Doelstelling:

De doelstelling van de BC DZK is het genereren en beheren van gelden verkregen uit sponsoring of donaties. Deze gelden worden besteed aan projecten die door het bestuur van de vereniging worden voorgesteld. Daarnaast heeft de BC DZK tot doel om de onderlinge contacten van de leden te verbeteren en door te groeien tot een goed netwerk. 

Voortgang:

  • De BC DZK bestaat uit ca. 35 leden. Nog regelmatig komen er nieuwe leden bij. 
  • Het doel is om eind 2019 ca. 50 leden te hebben. 
  • Afgelopen jaar hebben we de nieuwe elektronische tijdwaarneming in gebruik genomen. Het ledscherm kunnen we tevens inzetten voor de verbetering van de reclame uitingen van onze sponsors. 
  • In maart hebben we een geweldig evenement gehad met als spreker Roald van der Vliet. Manager InnoSportLab De Tongelreep: Dagelijks ziet hij de beste wedstrijdzwemmers van Nederland trainen waarbij het iedere keer weer sneller en beter moet.
  • In oktober mogen wij Ranomi Kromowidjodjo en Ferry Weertman ontvangen voor een clinic aan onze zwemmers.  

Sponsor worden?

Wilt u ook sponsor worden van de DZK en lid worden van de BC DZK?

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Dan kunt u een email sturen naar: bc@zpc-dzk.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met sportieve groet,

Netty Tiggelman (voorzitter BC DZK)

September 2018