Einde seizoen uitje

Sylvia de KortAlgemeen, Vereniging, Waterpolo, Zwemmen

Einde seizoen uitje

Hoi allemaal,

Bericht 6 juni 2022 20.00 uur: De inschrijving is gesloten. We zitten aan het maximale aantal inschrijvingen. Mocht je toch nog graag mee willen, dan kan je op de reservelijst geplaatst worden voor als er ziek- of om andere reden afmeldingen komen. Stuur een mailtje naar junioren-jeugdb@zpc-dzk.nl .

Velen van jullie hebben het al gehoord en veel hebben ook al aangegeven dat jullie mee gaan, maar hier dan de officiële uitnodiging en aanmeldmogelijkheid.

Wij willen het seizoen leuk, gezellig en met zijn allen afsluiten met een activiteit voor alle leden, jong en oud.

Wat gaan we doen?

Op 9 juli gaan we 2,5 uur klimmen in het Klimbos van Kanoa en daarna lekker genieten van een frietje, snack en limonade.

Wij willen natuurlijk met zo veel mogelijk leden deze dag beleven en het seizoen afsluiten. Daarom wordt 50% betaald door de vereniging. Dat betekent dat jouw eigen bijdrage zal zijn:

Jeugd: € 9,75

Volwassenen (18+) en/of begeleider: € 12,75

Belangrijk voor onze jongste leden is dat je minimaal 125 cm groot moet zijn om mee te mogen doen. Tussen de 125 cm en 135 cm is het verplicht om te klimmen met een volwassen begeleider (tegen betaling €12,75). Vanaf 135 cm mag je zelfstandig klimmen. Tijdens het klimmen is het vrij om op de grond mee te lopen en zo een oogje in het zeil te houden. Zeker bij de jongere deelnemers is dat wel fijn. Wij zullen voornamelijk met het organiseren bezig zijn.

Ben je wel groot genoeg, maar vind je het spannend en/of heb je begeleiding nodig tijdens het klimmen, dan is het ook mogelijk om met een volwassen begeleider (tegen betaling € 12,75) te klimmen. Wij gaan er vanuit dat alleen leden van de WAG, Sterrenplan, FUNdament, Traintechniek en/of Mini-polo begeleiding nodig zullen hebben. Hoor je bij een andere groep en wil je toch met begeleiding klimmen, geef dit aan bij het inschrijfformulier bij opmerkingen.

Je snapt dat niet iedereen tegelijk kan klimmen. Daarom zullen de vertrektijden van het klimmen per groep anders zijn, maar we hopen wel dat iedereen zoveel mogelijk langere tijd aanwezig is. Laten we er met zijn allen een supergezellige dag van maken. Er is ten slotte van alles mogelijk bij Kanoa. Van nog zelf een activiteit doen, zwemmen, zonnen tot lekker op het terras genieten van alles wat er te zien is.

De tijden  van het klimbos per groep staat nog niet vast, omdat dit afhankelijk is van het aantal deelnemers. Wel zal de laatste groep om 16.00 uur vertrekken en proberen we zoveel mogelijk alles in de middag te plannen. We hebben een ruime reservering voor de middag. Maar bij veel inschrijvingen zullen we eventueel in de ochtend starten.

Uiterste inschrijfdatum: liefst voor vrijdag 3 juni, maar uiterlijk maandag 6 juni 20.00 uur (2e Pinksterdag)

Starttijden zullen bekend gemaakt worden via de mail ruim voor 9 juli.

Wil je tijdens de dag een handje helpen, foto’s maken, het parcour in de gaten houden? Heel graag, wij kunnen zeker hulp gebruiken. Geef dit bij aanmelding aan bij opmerkingen met daarbij contactgegevens.

Bij vragen: stuur een mail naar junioren-jeugdb@zpc-dzk.nl

Groetjes namens de vereniging Nicole Meliefste en Sylvia de Kort