Nieuwe voorzitter gezocht

Pablo MolVereniging

Onze vereniging

Zwem- en waterpolovereniging De Zeeuwse Kust (DZK) is in het stadsgewest Middelburg-Vlissingen de enige zwem- en waterpolovereniging, met als thuisbasis het Vrijburgbad in Vlissingen.

Wij bieden een breed scala aan opleidingen op het gebied van wedstrijdzwemmen en waterpolo en recreatief zwemmen voor alle leeftijden (vanaf 6 jaar inclusief G-zwemmen. Wij geloven dat zwemmen/waterpolo een positieve, uitdagende en lonende ervaring moet zijn voor alle betrokkenen. Daarbij zijn vertrouwen in eigen kunnen, respect, persoonlijke verantwoordelijkheid en sportiviteit belangrijke waarden. Het allerbelangrijkste echter is dat zwemmers plezier hebben in hun sport.

Aan het eind van dit jaar zal de huidige voorzitter van onze vereniging aftreden. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter.  De voorzitter geeft sturing aan het bestuur, leidt vergaderingen en vertegenwoordigt onze vereniging in externe contacten.

Wij zoeken iemand die:

  • passie voor sport heeft;
  • samenwerking voorop stelt;
  • communicatief vaardig is;
  • verbindt;
  • sociaal ingesteld is.

Nieuwsgierig naar wat jij bij kan dragen aan deze prachtige vereniging?

Of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar vpc@zpc-dzk.nl met je contactgegevens, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 De vereniging brengt ons samen, Samen maken we de vereniging