DZK E-jeugd teams klaar voor competitie na oefenwedstrijd in Hoogvliet!

Tags: 

Op zaterdag 12 september hebben onze spelers van de DZK E1 een oefenpartijtje gespeeld in Hoogvliet tegen het combinatieteam van Scom/De Zeehond E2. Na een lange zomervakantie hadden onze kanjers weinig moeite om elkaar in het water te vinden. Het team bestond uit Dena, Damien, Owen, Tjeerd, Quinty, Lizzy en Barend. Er werd afgesproken om kort op de man te verdedigen en snel om te schakelen na het veroveren van de bal. Dit ging wel heel erg goed. Er werd afgenummerd en gecounterd dat het een lieve lust was. Dit resulteerde na vier periodes in een duizelingwekkende 0-28!!!! Iedereen heeft minstens een keer gescoord en onze keepers (Tjeerd en Dena) hebben mooi de nul gehouden. 

Ook was DZK E2 naar Hoogvliet afgereisd voor een oefenwedstrijd. Zij speelden tegen Scom E3. Na de winst van de poule op het toernooi in Breda met hulp van spelers van DZK E1 moest DZK E2 het nu helemaal zelf doen. En dat deden zij heel goed. Het team bestond uit Jeroen, Thijs, Michel, Beau, Jasmijn, Emma, Kylian, Justin en Niels. Er werd goed gespeeld en hard gewerkt. Het gaat steeds beter lopen. DZK E2 won uiteindelijk met 4-2. 
Deze oefenwedstrijd en het toernooi in Breda zijn er goed geweest om straks een aantal leuke wedstrijden in de competitie te spelen. 

Supergoed gespeeld allemaal en laat dit een fantastisch waterpoloseizoen inluiden!

Coach Martin en Coach Marc