Nieuwsbrief van de voorzitter April 2022

Sylvia de KortAlgemeen

Beste Leden, Ouders en bekenden,

Het is weer hoogtijd om jullie allemaal op de hoogte te brengen van wat er weer in gang is gezet, of inmiddels al loopt, binnen ONZE vereniging.

Na laatste nieuwsbrief, van februari, enkele punten op herhaling.

  • Het werven van NIEUWE leden is al in volle gang, de Flyer/Poster die we gaan gebruiken zit in laatste fase van definitief maken.
  • De Filmploeg is bezig met interviews en het samenstellen van een promotiefilm.
  • Het eerste gesprek is geweest op SMC Scheldemond met Dhr. Michael Bronner, Topsport coördinator van het Scheldemond College. Deze staat te springen om samenwerking tot stand te brengen, al pratende zijn er al ideeën besproken. Volgende stap is nu wat er nodig is, wat de voorwaarden zijn tot samenwerking en wie wat gaat doen. Dit zal op zeer korte termijn plaatsvinden. We houden jullie op de hoogte.
  • Op de Cypressenhof, basisschool Middelburg, zijn Jasmijn en Sem in contact met de directeur. Deze heeft toestemming gegeven om onze vereniging op hun site te zetten met een mogelijkheid tot meelooptrainingen. Binnen enkele weken kunnen we kinderen van deze school verwachten om als proef mee te trainen; we hopen natuurlijk dat we hier ook nieuwe leden kunnen werven.
  • Meest belangrijke is nog steeds dat jullie zelf ook actief meewerken om NIEUWE LEDEN aan te brengen. Dit kan door bijvoorbeeld door: ’n vriend/vriendin mee te nemen om een training actief mee te doen of kijken naar de training (altijd in overleg met trainers).  En natuurlijk zowel voor zwemmen als polo.
  • We willen het ook weer mogelijk maken om ouders van Fundament mee te laten zwemmen, in aparte baan, met hun kinderen.
  • Nog steeds is het van belang dat we dan ook allemaal onze PASSIE voor Zwemmen en/of Polo overal laten horen.
  • Verder hebben we nog steeds vrijwilligers nodig voor diverse taken, zoals: tijdwaarnemers/keerpuntcommissarissen (opleiding via KNZB 4 avonden), wedstrijdbegeleiding, voorzitter zwemcommissie, bestuurslid algemeen, enz.

Indien interesse laat het ons weten, U bent van harte welkom.

Cees Bergmans