Nieuwsbrief voorzitter juli 2022

Sylvia de KortAlgemeen, Vereniging


Beste allemaal,
Bewust “Beste allemaal” want iedereen die op wat voor manier dan ook in aanraking komt met onze vereniging zal benieuwd zijn wat er allemaal gebeurt binnen ONZE vereniging.
Het seizoen, officiële Zwem -Polo seizoen 2021 / 2022, is aan het afbouwen naar een vakantie periode van enkele weken. Natuurlijk is dan niet gelijk iedereen gestopt met Polo en/of Zwemmen. Sommige gaan gewoon door met wedstrijden, trainen en niet te vergeten de SPORT buiten verder uit te bouwen. Ook heel veel buiten wedstrijden zijn inmiddels gestart.
We hebben afgelopen periode een seizoen met hindernissen gehad, ja ook Corona speelde daarin nog mee. Maar ook wedstrijden die verzet moesten worden of niet door konden gaan. Inhaal wedstrijden en veranderingen in trainingen en/of schema’s. Maar ook met heel veel successen en kleine teleurstellingen in persoonlijke en groepswedstrijden. Al met al een seizoen waarin we zijn gaan bouwen aan een OPSTART naar een volgend seizoen waarin we enkel maar kunnen gaan scoren op alle gebied.
Maar voordat we dat gaan doen hebben we nog een verenigingsuitje, klimmen bij KANOA, waar we enorm naar uitkijken. En wat een aanmeldingen, bijna iedereen gaat mee, daar doen we het voor. GEWELDIG!
Verder is er achter de schermen door diverse bestuurders en leden een ontwikkeling die de vereniging voor komende jaren een EXTRA dimensie moet gaan geven. We zijn met heel veel zaken bezig die ik graag in een volgende Nieuwsbrief volledig ga uiteenzetten. Het heeft ALLES te maken met ‘Sportclub van de toekomst’.
En daar zal ik JULLIE ook bij nodig hebben. (Hier ga je op korte termijn over benaderd worden,………spannend…..) Er is wat te WINNEN.
Verder is er inmiddels een vervanger voor Voorzitter Zwemcommissie, Andres van den Berge. Corline zal Andres volledig inwerken en daar waar nodig ondersteunen, Andres zelf zal zich zeker nog persoonlijk aan jullie voorstellen.
Maar….we zijn nog steeds op zoek naar een Secretaris, en bestuursleden algemeen. Wie wil, kan er wat voor onze vereniging betekenen? Laat het ons weten.
Langs deze weg een geweldige vakantie toegewenst, geniet van je vrijetijd en laad je op voor een volgend seizoen. Voor je het weet zijn we allemaal weer bij de KANAALRACE aanwezig, het is een JUBILEUM. Het gaat een KNALLER worden.
Tot snel, hou je mail/site scherp in de gaten……..We hebben jullie allemaal nodig.
Cees Bergmans