Zwem- en waterpolovereniging De Zeeuwse Kust draait volledig op vrijwilligers.

Niemand binnen onze club wordt betaald voor het werk wat verricht wordt. Dat zijn toch dingen om eens bij stil te staan.

De hele week door staat er een groot aantal mensen klaar om iedereen zo goed mogelijk te trainen, maar ook te begeleiden naar wedstrijden, leuke evenementen te organiseren, zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van het wel en wee binnen de vereniging enzovoort. 

Het grootste gedeelte van de vrijwilligers komt vanuit de startgemeenschap. Met zijn allen maken we een hoop dingen mogelijk.
Maar, eerlijk gezegd, vrijwilligers heb je nooit genoeg en vele handen maken licht werk.

Wilt u ook uw steentje bijdragen? Dat kan! Heel graag zelfs!

Denk nu niet: Ja maar ik heb al een drukke baan en heb daar niet zoveel tijd voor. Dat is niet erg, elk uurtje dat u kunt helpen is meegenomen. Daarom doen wij een beroep op een ieder, die denkt de club te kunnen helpen, om zich aan te melden via de contactpagina.

Het hebben van zwem-opleidingen of ervaring is natuurlijk voor sommige taken een voordeel, maar is zeker niet noodzakelijk voor alle taken.

Op dit moment zoeken wij:

  • Trainers / trainsters voor alle groepen. Het volgen van een opleiding intern of extern via de KNZB is mogelijk
  • Tijdwaarnemers. Voor het fungeren als tijdwaarnemer / keerpuntcommissaris bij wedstrijden. Een korte opleiding (4 avonden) en een examen zorgen er voor dat u aan de bak kunt