Toernooitjes

Algemene informatie toernooitjes

Voor de kinderen van de Minipolo worden regelmatig Minipolotoernooitjes gehouden. Omdat er in Zeeland weinig verenigingen zijn met Minipolo komen we al snel uit in Brabant. De verenigingen waar wij contact hebben over Minipolotoernooitjes zijn Tilburg, Breda, Dongen, Roosendaal en Hoogerheide. Op toerbeurt worden toernooitjes georganiseerd. Ook in Vlissingen dus.

Deze toernooitjes zijn er speciaal voor kinderen om bekend te maken met de regels van het minipolo. En er wordt best soepel mee omgegaan. Er zijn bij deze toernooitjes ook vaak kinderen die voor het eerst mee doen aan zo’n echte wedstrijd. Kortom het is hartstikke leuk en je leert er ook nog heel veel van. We spelen deze wedstrijdjes met 5 tegen 5, maar zorgen er wel voor dat er genoeg wissels zijn.

Hou er wel rekening mee dat er in de zwembaden in diep water gespeeld worden en dat de zwembaden meestal net een paar baantjes breder zijn dan het bad waar wij in trainen.

Het vervoer naar het toernooi is op eigen gelegenheid, maar we vertrekken meestal gezamenlijk vanaf het zwembad. Het komt ook wel voor dat ouders soms zelf niet kunnen rijden om de een of andere reden. Vaak is er dan nog wel een plekje ergens vrij en kan er worden meegereden.

Graag horen wij dat natuurlijk wel graag van te voren. Maar het is dus wel mogelijk.

Uitnodigingen volgen via de nieuwsbrieven minipolo, dus hou de nieuwsberichten op de site in de gaten. Via het secretariaat waterpolo worden ook alle kinderen via de mail op de hoogte gebracht van deze nieuwsbrieven.