Nieuwsberichten Waterpolo - Heren 1

(Te) weinig wissels breken Heren 1 en Heren 2 op

VZV Heren 1 – ZPC De Zeeuwse Kust Heren 1
Afgelopen zaterdag speelde DZK Heren 1 een uitwedstrijd in IJmuiden. Na een rit van 2 (!) uur was in zwembad De Heerenduinen VZV Heren 1 de tegenstander. Voor aanvang stond VZV aan kop in de competitie, DZK 7e.

Oppermachtig DZK stoomt door naar de 4e plek

Afgelopen zaterdag speelden de mannen van heren 1 in een druk bezocht Vrijburgbad hun laatste thuiswedstrijd van 2016. Om 18:15 was WZK, de nummer 4 van de competitie, de tegenstander. De gastheren uit Vlissingen stonden voor de wedstrijd 6e.

DZK Heren 1 dringt door tot top 5

Op zaterdagavond was in het Vrijburgbad WZC uit Zoetermeer de tegenstander. Voor het begin van de wedstrijd stond WZC op een 4e plaats en DZK 6e. Het beloofde dus een spannende en leuke wedstrijd te worden.

Prima resultaten waterpoloërs Heren 1

De mannen van heren 1, onder leiding van Pim Bekkers, hadden in één weekend 2 uitwedstrijden voor de boeg. Op zaterdag was in Hilversum HZC De Robben de tegenstander, op zondag was dat De Vliet uit Rijswijk. Er werd tussentijds overnacht in Utrecht.

BZ&PC H1 - ZPC De Zeeuwse Kust H1

Zaterdagavond stond de 1e uitwedstrijd in de competitie op het programma van Heren 1. Om 20:45 speelde DZK de uitwedstrijd in Bodegraven, tegen BZ&PC. Deze ploeg, bekerhouder van vorig seizoen, is vorig jaar gedegradeerd uit de 1e klasse. Op voorhand bleek het dus een lastige avond te gaan worden voor de Vlissingers, onder leiding van Pim Bekkers, zeker omdat de ploeg Bas Mechielsen, Bas van Houwelingen en Pedro Mol moest missen.