We mogen weer aan de slag!

Sylvia de KortAlgemeen

Beste leden,

Eindelijk is het zover, we mogen weer gaan trainen! We hebben hier heel erg naar uitgekeken en we zijn blij dat we weer aan de slag mogen. Vanaf dinsdag 2 juni hervatten we de trainingen in het Vrijburgbad.

Trainen zal voorlopig niet meer hetzelfde zijn als we gewend zijn. We passen ons aan aan de regels van de overheid en proberen zo de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het protocol waar we ons tijdens de trainingen aan houden staat in de bijlage van dit bericht. Lees het protocol goed!
Dit weekend publiceren we nog een snelle samenvatting, maar voor nu is het lezen van het protocol het huiswerk voordat je weer mag gaan trainen.

De trainingstijden zijn aangepast. Van je trainer of trainster krijg je dit weekend te horen op welke dagen en tijden je mag komen trainen. Houd je mail dus goed in de gaten!

Als bestuur en kaderleden willen we een dringende oproep aan jullie doen: houd je aan de regels! Als we dat niet doen, bestaat er een kans dat het zwembad zijn deuren weer moet sluiten en daar wordt niemand blij van. Samen maken we er het beste van en gaan we lekker weer aan de slag. Veel plezier allemaal!

Mocht je vragen hebben over het protocol, dan mag je contact opnemen met Liliane Solé via bestuurslidalgemeen@zpc-dzk.nl

Tot snel!

Bestuur DZK