Welkom bij het FUNdament!

Bij het fundament leer je de basistechnieken en vaardigheden van de vier wedstrijdslagen (vlinderslag, rugcrawl, schoolslag en borstcrawl), de starts en de keerpunten.

Trainingen

We hebben twee trainingsmomenten per week, de dinsdag- en de vrijdag avond.

Dinsdag: 18.00 – 18.45 uur en 18.45 – 19.30 uur (verenigingsbad)
Vrijdag: 17.30 – 18.30 uur (wedstrijdbad)

Ik-Polo

Kinderen die zwemmen bij het FUNdament kunnen tevens op donderdagavond deelnemen aan de Ik Polo trainingen in het evrenigings bad. waterpolo is een plezierige, actieve teamsport, die een prima combinatie vormt met de zwemsport.

Proef-les en aanmelden

Je mag twee keer komen “proefzwemmen”, zodat je kunt ervaren wat de trainingen inhouden, zou je dit van te voren wel even willen laten weten door een mailtje te sturen naar fundament@zpc-dzk.nl . Indien je besluit lid te worden van De Zeeuwse Kust, kunt u het inschrijfformulier en de machtiging automatische incasso dat op de website staat (sectie Lid worden), invullen en ondertekend inleveren bij de ledenadministratie, email ledenadministratie@zpc-dzk.nl.

Materiaal

Jongens:

  • zwembroek, geen short
  • bij lang haar in een staart, nog beter is een badmuts
  • zwembril is aanbevolen

Meisjes:

  • badpak, geen bikini
  • haar in een staart, nog beter is een badmuts
  • zwembril is aanbevolen

Bijzondere activiteiten

Naast de ‘gewone’ lessen, maken we ook tijd vrij voor o.a. het Sinterklaasfeest, een heus ‘clubkampioenschap’ en af en toe een meezwemles voor de ouders. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht via de e-mail.