Skip links

FUN- Zwem

FUN- Zwem

Bij FUN- Zwem leer je de basistechnieken en vaardigheden van de vier wedstrijdslagen (vlinderslag, rugcrawl, schoolslag en borstcrawl), de starts en de keerpunten. Kinderen die zwemmen bij FUN- Zwem kunnen op donderdagavond ook deelnemen aan de FUN- Polo trainingen. Waterpolo is een plezierige, actieve, teamsport die prima te combineren is met zwemsport.

Tijden

FUN- Zwem

Naast de gewone lessen maken we ook tijd vrij voor o.a. het sinterklaasfeest, een heus clubkampioenschap en af en toe een meezwemles voor de ouders. Deze activiteiten geven we tijdig door via de FUN- Zwem nieuwsbrief.

Weet je nog niet zeker of FUN- Zwem nou wel echt zo leuk is als wij denken, dan mag je eerst twee keer komen “proefzwemmen”. Wel graag van te voren even laten weten aan de coördinator.

Bij de FUN- Zwem, hebben je een aantal materialen nodig:

Jongens

  • Zwembroek (geen short)
  • Bij lang haar in een staart, nog beter is een badmuts
  • Zwembril is aanbevolen

 

Meisjes

  • Badpak (geen bikini)
  • Haar in een staart, nog beter is een badmuts
  • Zwembril is aanbevolen

Tijden

Bij FUN- Zwem trainen we op de volgende tijden:

Ma. 18:00- 19:00 (overgangsbaan FunZwem/Traintechniek)
Di. 18:00- 19:00

Heb je vragen of wil je aanmelden voor het proefzwemmen, neem dan contact op met de coördinator Sylvia de Kort per mail via fundament@zpc-dzk.nl. De contactpersonen langs de badrand zijn Remy Vane en Jasmijn Walraven.

Lid worden?

Word lid van DZK door eenvoudigweg per persoon een inschrijfformulier, machtigingsformulier en toestemmingsverklaring in te vullen. Met het machtigingsformulier regel je moeiteloos de maandelijkse contributie en andere kosten, inclusief deelname aan evenementen zoals wedstrijden en gezamenlijke reizen. Met onze toestemmingsverklaring geef je ons de benodigde informatie om jou en/of je kind(eren) optimaal van dienst te zijn, volgens ons privacybeleid. Sluit je vandaag nog aan bij DZK en geniet van een geweldige ervaring!

Schrijf je in!