Skip links

Leden informatie

Leden informatie

Leden informatie is hier terug te vinden.
Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij binnen onze vereniging code blauw hanteren. Dit is een code in het leven geroepen door de KNZB om gelijke rechten, diversiteit en regels tegen ongewenst- en wangedrag te borgen binnen verenigingen. Meer informatie over code blauw is te hier te vinden.

Lees meer

Club kleding

Binnen onze club hebben we gekozen voor een uniforme uitstraling. Gekozen is voor een wit
shirt en een blauwe broek. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een trainingspak
en/of capuchonvest te bestellen. Alle kleding wordt voorzien van een DZK logo. Het is
de bedoeling dat alle leden/trainers het zelfde dragen.

De clubkleding is verkrijgbaar bij Sportpoint de Bie in Vlissingen. Als je daar aangeeft dat je voor DZK zwemt krijg je op zwemkleding, accessoires en clubkleding. Bij Sportpoint de Bie word de clubkleding ook bedrukt met ons logo en eventueel je eigen naam

Bestanden

Bestanden die je als lid misschien handig vind:

Lid worden?

Word lid van DZK door eenvoudigweg per persoon een inschrijfformulier, machtigingsformulier en toestemmingsverklaring in te vullen. Met het machtigingsformulier regel je moeiteloos de maandelijkse contributie en andere kosten, inclusief deelname aan evenementen zoals wedstrijden en gezamenlijke reizen. Met onze toestemmingsverklaring geef je ons de benodigde informatie om jou en/of je kind(eren) optimaal van dienst te zijn, volgens ons privacybeleid. Sluit je vandaag nog aan bij DZK en geniet van een geweldige ervaring!

Schrijf je in!