Skip links

Master 25+

Ouder worden maar wel fit blijven

Ouder worden maar wel fit blijven. Dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders. Toch gaan de meeste minder sporten als ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in. Er is dus veel te zeggen voor de stelling: je stopt niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten! Zwemmen voor 20- plussers, bij de KNZB masterzwemmers genoemd, is de ideale manier om fit te blijven.

Over Ons

Masterzwemmers

Onze vereniging heeft een grote groep masterzwemmers die op meerdere momenten in de week op eigen niveau en ambitie zwemmen. Er zijn masters die vooral zwemmen om fit te blijven, er zijn masters die ook op wedstrijdgebied actief (en succesvol!) zijn.

Meer informatie via Master@zpc-dzk.nl

Bij de Masters trainen we op de volgende tijden:

Ma. 20.00- 21.00
Di. 20.00- 21.30
Wo. 18.30- 19:30
Za. 10.00- 11.30

Lid worden?

Word lid van DZK door eenvoudigweg per persoon een inschrijfformulier, machtigingsformulier en toestemmingsverklaring in te vullen. Met het machtigingsformulier regel je moeiteloos de maandelijkse contributie en andere kosten, inclusief deelname aan evenementen zoals wedstrijden en gezamenlijke reizen. Met onze toestemmingsverklaring geef je ons de benodigde informatie om jou en/of je kind(eren) optimaal van dienst te zijn, volgens ons privacybeleid. Sluit je vandaag nog aan bij DZK en geniet van een geweldige ervaring!

Schrijf je in!