Business Club

Voorstellen BC DZK

Het bestuur van de zwemvereniging DZK heeft eind 2012 een sponsorcommissie opgericht. Deze commissie heeft deze activiteiten ondergebracht onder de naam Stichting Business Club De Zeeuwse Kust. (in het kort BC DZK). 

Doelstelling:

De doelstelling van de BC DZK is het genereren en beheren van gelden verkregen uit sponsoring of donaties. Deze gelden worden besteed aan projecten die door het bestuur van de vereniging worden voorgesteld. Daarnaast heeft de BC DZK tot doel om de onderlinge contacten van de leden te verbeteren en door te groeien tot een goed netwerk. 

Voortgang:

De BC DZK bestaat uit ca. 35 leden. Nog regelmatig komen er nieuwe leden bij. 

Het doel is om eind 2017 ca. 50 leden te hebben. 

Afgelopen jaar hebben we diverse bijeenkomsten gehad zoals de Nederlandse Kampioenschappen Openwater zwemmen in Vlissingen. 

Momenteel zijn we in overleg met de Gemeenten en Optisport voor de aanschaf van een nieuw Led scorebord. Hierdoor krijgen we extra mogelijkheden om onze sponsoren onder de aandacht te brengen.

BC DZK lid worden?

Wilt u ook sponsor worden van de DZK en lid worden van de BC DZK?

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Dan kunt u een email sturen naar: bc@zpc-dzk.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Met sportieve groet,

Jan Kees Mol (voorzitter BC DZK)

Mei 2017